ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η λέξη «υπηρεσίες» δε μου ακούγεται καλά, καθώς ο διαιτολόγος είναι ο υποστηρικτής και ο συνοδοιπόρος σε αυτή την περιπέτεια που λέγεται ΔΙΑΙΤΑ.

Στο γραφείο διατροφής – Κλειώ Δημητριάδου αναλαμβάνω τη διατροφική υποστήριξη για αδυνάτισμα, πάχυνση, εγκυμοσύνη, θηλασμό και κλινικά περιστατικά. Αυτό σημαίνει ότι συντάσσω τα εξατομικευμένα διαιτολόγια με βάση τις γευστικές προτιμήσεις του καθενός, τις αιματολoγικές εξετάσεις του (εφόσον αυτές υπάρχουν) και τις καθημερινές υποχρεώσεις του. Το πιο σημαντικό, όπως το βλέπω εγώ, είναι τα διαιτολόγια να είναι εφαρμόσιμα και ρεαλιστικά! Η διατροφική υποστήριξη περιλαμβάνει και τη συμβουλευτική καθοδήγηση πάνω σε διατροφικά ζητήματα, ενώ είμαι διαθέσιμη για διευκρινίσεις και απορίες και εκτός ωραρίου γραφείου, μέσω e-mail, sms, μηνυμάτων στο blog ή στο facebook.

Οι συνεδρίες γίνονται κάθε δύο εβδομάδες, και σε αυτές αλλάζουμε το διαιτολόγιο και κάνουμε μετρήσεις: λίπους, μεταβολισμού, μυών και σπλαχνικού λίπους (χωρίς επιπλέον χρέωση).

Μετά από διάφορα αιτήματα που δέχτηκα, υπάρχει τον τελευταίο χρόνο και η δυνατότητα για:

coachmydiet delivery: δίαιτα στο σπίτι. Οι επισκέψεις γίνονται ανά δύο εβδομάδες από τις δύο βοηθούς μου (Έφη) και (Ανθή) και περιλαμβάνουν ζύγισμα, λιπομέτρηση και παράδοση της δίαιτας την οποία ετοιμάζω εγώ μετά από τη λήψη του ιστορικού σας. (κόστος

coachmydiet e-mail: δίαιτα μέσω e-mail. Η δίαιτα αλλάζει κάθε δύο εβδομάδες και η επικοινωνία, εκτός από το μενού, περιλαμβάνει και διατροφικές συμβουλές και διευκρινίσεις.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαι στη διάθεσή σας!

Στο γραφείο μπορείτε να επικοινωνείτε για ό,τι χρειάζεστε και με τα κορίτσια μου, την Έφη και την Ανθή

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ εδώ