BROWNIES ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΤΥΡΟ

Στιγμιότυπο 2017-11-01, 11.32.56 μ.μ..png
ΥΛΙΚΑ

  • 2 αυγά
  • 10 γρ. κακάο
  • ¼ φλυτζανιού Slim Line ή Sucra Line
  • 100 γρ. κουβερτούρα
  • 15 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 100 γρ. κολοκυθάκι τριμμένο
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Διαχωρίζετε τους κρόκους από τα ασπράδια και χτυπάτε τους κρόκους με το γλυκαντικό.Προσθέτετε το κακάο, το αλεύρι και το κολοκυθάκι.

Βάζετε την κουβερτούρα για 1-2 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων (ή τη λιώνετε σε μπεν-μαρί). Την προσθέτετε και αυτή στο μίγμα, αφήνοντας 2-3 κουταλιές της σούπας για να τη χρησιμοποιήσετε αντί για γλάσο.

Τέλος χτυπάμε τα ασπράδια για να γίνουν μαρέγκα, τα προσθέτετε και αυτά στο μίγμα και ανακατεύετε απαλά.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 25 λεπτά.

Αλοίφετε την επιφάνεια με την υπόλοιπη κουβερτούρα και σερβίρετε.

Μία συνταγή από την

Δημητριάδου Κλειώ

(όπως δημοσιεύτηκε στο zografosdiet.gr)

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s