SHAPE TESTED: ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΟΤΑΤΖ

Η Κλειώ Δημητριάδου ετοιμάζει για το Shape.gr παγωτό σοκολάτα χωρίς ζάχαρη, με λίγα λιπαρά και με μαγικό υλικό το τυρί κότατζ.

Υλικά για το παγωτό σοκολάτα:

1 κεσεδάκι cottage cheese

½ φλιτζάνι άπαχο γάλα (ή γάλα αμυγδάλου)

1 κουτ. της σούπας άγλυκο κακάο

1 κουτ. της σούπας στέβια ή άλλο γλυκαντικό (σε ποσότητα ανάλογα με τις γευστικές προτιμήσεις)

 

Εκτέλεση:

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές και το βάζουμε σε παγοθήκες. Αφού παγώσει (μετά από τουλάχιστον μία ώρα), βάζουμε όσα παγάκια έχουμε σκοπό να καταναλώσουμε στο μπλέντερ για την καλύτερη δυνατή υφή.

Διατροφική ανάλυση:

Ενέργεια: 330 kcal

Πρωτεΐνες: 38 gr

Υδατάνθρακες: 24 gr

Λιπαρά: 5 gr (εκ των οποίων κορεσμένα 4 gr)

(όπως δημοσιεύτηκε στο shape.gr)

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s