ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ…

Image

… ότι οι πιπεριές μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης της νόσου του Πάρκινσον; Τα στρυχνοειδή λαχανικά (πιπεριές, μελιτζάνες κ.ά) βρέθηκε ότι περιέχουν μια μορφή νικοτίνης η οποία προστατεύει τον οργανισμό!

Οι πιπεριές έχουν άφθονη βιταμίνη C, β-καροτίνη και καροτενοειδή, γεγονός που τους δίνει ανιτοξειδωτική ικανότητα, ενώ βοηθούν και στο μαύρισμα!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s